Tuborg letnji clubbing na splavu Sound

0
Na splavu Sound 12. juna nastupa poznati hit maker DJ Funkerman, uz domaću podršku DJ Andrea
foto: promo
foto: promo

Tuborg Green tokom ovog leta nastavlja seriju žurki koje će biti organizovane na splavu Sound. Ovoga puta Tuborg tim poziva sve ljubitelje dobrog zvuka da dođu na reku i osveže se uz ritmove house muzike i brojnih izvođača koje će se predstaviti domaćoj publici.

Tuborg žurka biće održana 12. juna na splavu Sound, a nastupiće poznati hit maker DJ Funkerman, uz domaću podršku DJ Andrea.

Muzički talenat Funkerman-a brzinski dokazuje da ljubav prema muzici čini da granice nestaju. U današnjici DJ i producent Funkerman pozitivno je opsednut stvaranjem top numera i to zajedno sa Raf-om i Fedde Le Grand-om sa kojima vodi izdavačku kuću Flamingo Recordings. Zahvaljujući nastupima u holandskom klubu The Spock, Funkerman se probio na muzičko DJ tržište i on polako počinje da osvaja sve više publike širom sveta.  
U poslednje četiri godine Funkerman i Flamingo recordings stoje iza mnogobrojnih hitova kao što su: Put Your Hands Up For Detroit, The Creeps, Speed Up i letnje anteme 3 Minutes To Explain. Samo u 2008. godini Funkerman je nastupao na mnogobrojnim muzičkim događajima i festivalima - Mystery Land, Love Parade, Creamfields, Extrema Outdoor, Ministry of Sound London, a kao jedan od najvećih uspeha izdvaja se rezidentura Funkermana u čuvenom klubu Space na Ibizi.

Ova Tuborg žurka počinje od 22h i promotivnog je karaktera, što znači da su ulaznice besplatne, ali obavezne i deliće se putem različitih medija, kao i od strane promo timova po kafićima i klubovima.

makonda-tracker