Freemasons: Muzika inspirisana ljubavlju

0
Povodom Dana zaljubljenih, 14. februara, Brankow priprema sjajnu žurku, veče puno ljubavi i sreće kada u klubu gostuju Freemasons, fenomenalni haus sastav koji već godinama uspešno sarađuje sa vrhunskim svetskim muzičarima.Story vam poklanja ulaznice za konce
Freemasons, promo foto
Freemasons, promo foto

U petak, 14. februara, u klubu Brankow gostuju Freemasons, fenomenalni haus sastav koji je do sada uspešno sarađivao sa vrhunskim svetskim muzičarima. U kratkom intervjuu za Story, najavljuju svoj nastup.

U kom muzičkom pravcu se kreće Freemasons sada?

Nikada se nismo strogo držali samo jednog tipa haus muzike, već smo se uvek trudili da ubacujemo razičite stilove u našu produkciju, isto tako je i sa našim nastupima, ali kada sve saberete akcenat je na vokalima.

Slušajući vašu muziku, svako može da prepozna da je ona uglavnom inspirisana ljubavlju. Da li vam ljubav daje energiju da radite i stvarate?

Naravno, kao i u našoj pesmi, ljubav nam je uvek u mislima, a svet bi sigurno bio prilično jadno mesto da nema ljubavi.

Šta nam spremate za Dan zaljubljenih u klubu Brankow?

Noć punu ljubavi i sreće i dobru haus muziku koja podiže na noge.

Autorski singlovi Freemasonsa su šest puta uzastopno bili među Top 20 hitova u Velikoj Britaniji, dok su njihovi remiksi bili među nominovanima za muzičke Gremi nagrade. Poput njihovog planetarnog hita Love on my mind, svaki nastup Freemasonsa je inspirisan ljubavlju i, u toploj atmosferi kluba Brankow za Dan zaljubljenih, idealan je za ples i deljenje poljubaca i nežnosti.

Ovom prilikom, Brankow svim zaljubljenim čitaocima časopisa Story, ali i onima koji tek treba da se zaljube, poklanja 10 ulaznica sa po dva besplatna koktela, po izboru. Ukoliko želite da ostavite poklon, pošaljite mejl OVDE

makonda-tracker