Letu štuke ponovo u Beogradu

0
Posle nedavnog uspešnog koncertnog debija u Domu omladine sarajevski rok sastav Letu štuke vraćaju se pred beogradsku publiku nastupom 12. avgusta na festivalu muzike i piva Beer Fest na Ušću
foto: promo
foto: promo

- Cilj nam je bio da se u Domu omladine predstavimo Beograđanima i da ako sve dobro prođe uskoro dođemo opet. Festivalski nastup je poseban izazov, jer dok u Domu omladine sviraš pred 1.000 ljudi koji su došli zbog tebe, sada su u pitanju malo veći brojevi i prilika da se izboriš za novu publiku koja te inače ne bi nikad čula uživo - kaže frontmen Dino Šaran.

Vlasnici regionalnih hitova Sunce, Pero papacoder, Tesla i Bella donna, prethodno su u Srbiji nastupili na novosadskom Exitu 2008, pre nego što su održali u aprilu svoj prvi koncert u Beogradu, posle kog su srpski mediji iznenađeno konstatovali da su Sarajlije uspele ispuniti Dom omladine.

Posle koncerta na kome su specijalni gosti bili glumci Srđan Žika Todorović i Sergej Trifunović, Letu štuke su regionalnu popularnost, stečenu hvaljenim albumima Letu štuke (2006) i Proteini i ugljikohidrati (2008), potvrdili i 30. maja odličnim koncertom u punoj zagrebačkoj Tvornici, gde im se kao gošća pridružila Remi iz benda Elemental za stari duet sa Dinom Poljubi je dok spava.

Bend je pre nekoliko nedelja objavio spot Psycho sa albuma Proteini i ugljikohidrati, koji možete pogledati na www.letustuke.com.

makonda-tracker