Palice potpisane krvlju

Džoi Džordison, bubnjar benda Slipknot koji 17. juna gostuje u Beogradskoj areni izdao je seriju palica za bubnjeve sa svojim potpisom, a u boju za izradu znaka dodao je nekoliko kapi svoje krvi
0
1 / 2 Foto: Promo

Bubnjar benda Slipknot, Džoi Džordison, ostvario je saradnju sa Pro-Markom, specijalizovanom kompanijom za izradu bubnjarskih palica i izdao seriju palica za bubnjeve sa svojim potpisom. Tako se i Džoijev potpis pridružio seriji posebnih palica sa autogramom izvođača koje Pro-Mark lansira u limitiranim izdanjima već godinama.

Palica je serijskog broja 515, izrađena od američkog oraha, slična popularnoj seriji 777, no nešto kraća i zaobljenija na vrhu, što daje posebnu artikulaciju, snagu i postojanost zvuka.Ono što čini posebnim ove palice jeste činjenica da Džoi nije ostavio samo svoj potpis već i nekoliko kapi sopstvene krvi u boju za izradu znaka.

- Prva drvena palica s kojom sam svirao je bila u izdanju Pro-Marka, tako da sam oduševljen što su me primili u svoju porodicu. Da dokažem koliko mi to znači, išao sam toliko daleko da sam pomešao boju za palicu sa svojom krvlju. Dakle, to nisu samo palice sa mojim potpisom, ja sam u tim palicama – rekao je Džoi.

Fanovi su mogli videti palice na rasprodatoj američkoj All Hope Is Gone turneji. U Evropi nastupaju u junu gde će, pored velikih festivala, zasvirati i u Beogradskoj areni 17. juna sa impresivnom produkcijom i garantovano žestokim zvukom. Predgrupe su američki metal bend Killswitch Engage i domaći Hetera.

Ulaznice koštaju 2300, 2500 i 2800 dinara, i mogu se nabaviti na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, Bilet servis, Eventim, Card Service, IPS Mamut Store. Na raspolaganju su i sajtovi www.arenabeograd.com i www.tickets.rs. Kupovina ulaznica Visa karticom, samo na blagajni Beogradske arene, omogućava dodatni popust od pet odsto.

makonda-tracker