Poslušajte novi hit Danijele Martinović - Iluzija

0
Popularna hrvatska pevačica predstavila je novu pesmu
Danijela Martinović, foto: Promo
Danijela Martinović, foto: Promo

Dugoočekivana hit pesma Iluzija Danijele Martinović ima odličan ritam, vrhunsku produkciju i čaroban tekst koji će vas ostaviti bez daha, podići na noge i rasplesati.

- Nakon višemesečnog rada na pesmi izuzetno sam srećna što je Iluzija konačno u etru i što ljudi imaju priliku da je čuju čuti! Mislim da smo napravili jedan odličan  spoj modernog zvuka koji je trenutno aktualan u svijetu, a kojeg je Enes Tvrtković  isproducirao te mog glazbenog izričaja kojem sam godinama vjerna. Pjesma je zarazno pjevna, ima vrlo kvalitetan i moderan tekst!  – izjavila je Danijela.

Muziku za pesmu Iluzija potpisuje Petar Grašo, koji je napisao i tekst uz asistenciju Antonije Šole, a produkciju potpisuje Enes Tvrtković. Premijerno izdanje pesma je imala na Narodnom radiju u muzičkom show-u Dalibora Petka koji je Danijeli pripremio brojna iznenađenja, a zasigurno najveće priznanje je dobila od iluzionista Luke Vidovića te je i sama stvorila iluziju.

- Ova je pesma idealana, radiofonična je i verujem da će se rado puštati kako na radio stanicama tako i u klubovima širom regije. Namenjena je svim kraljicama i kraljevima plesnih podijuma. Nadam se i verujem da će publika uživati uz ovu pesmu kako smo i mi uživali snimajući je!izjavila je Danijela.

makonda-tracker