Kristijan Rahimovski snimio video spot za pobedničku pesmu Zagrebačkog festivala

0
Postoji li mjesto Kristijana Rahimovskog uskoro će doživjeti svoje emitovanje na malim ekranima
Kristijan Rahimovski
Kristijan Rahimovski

Naime, ovih dana snimao se spomenuti video spot u režiji Filipa Dizdara, koji je odlučio da u potpunosti dočara emocije iz pesme kroz scene spota.

- Kad sam u procesu stvaranja neke pesme, često mi se zna dogoditi da zamislim scene za video spot, tako sam imao neke ideje kako bi trebalo da izgleda ovaj spot s obzirom da se radi o ozbiljnoj temi, opstanak ljubavi u našem vremenu. Moja ideja je bila nešto drugačija od Filipove, ali sam se prepustio osećaju, te sam mu prepustio da napravi video spot onako kako on to vidi. Na samom snimanju je bilo veselo, ali i naporno jer smo neke delove puno puta ponavljali da bi izvukli najbolje. Mislim da će se mnogima svideti spot, a i ja se iskreno veselim i jedva čekam premijeru - rekao je Kristijan Rahimovski.



Što je rekao redatelj Filip Dizdar o snimanje video spota i saradnji sa Kristijanom?

- Spot se snimao na više lokacija u Zagrebu, a snimanje je prošlo u veselom raspoloženju, iako je sam spot poprilično ozbiljan. Kristijan i Marina odglumili su svoje uloge iznad svih očekivanja, čak i na otvorenom gde temperatura nije išla u korist. Kadrovi su jako uverljivi i mislim da će iz svega izaći jedan snažan video spot koji će pokazati do sad nepoznatu Kristijanovu stranu.

makonda-tracker