Doris Dragović: Šansa mladim i talentovanim pevačima

0
Kao specijalna gošća na koncertu Doris Dragović u Beogradu, nastupiće mlada učesnica X Factora, Ilma Karahmet koja je na samom početku osvojila brojna srca publike.
Doris Dragović, foto: Promo
Doris Dragović, foto: Promo

Do susreta Doris Dragović i mlade pevačice došlo je na tonskoj probi X Faktora. Doris je slučajno čula Ilmino izvođenje pesme Ima jedan svet koje ju je oduševilo.

U vrlo emotivnom susretu, Doris je lično pitala Ilmu da nastupi na njenom koncertu što je ovu talentovanu devojčicu ostavilo bez teksta i izazvalo ogromno iznenađenje koje nije mogla da prikrije.

- Doris Dragović je jedan veliki estradni umetnik. Bilo mi je zadovoljstvo što sam je upoznala. Kada me je Doris pitala da li želim da pevam sa njom, nisam mogla da verujem da se to dešava. Odmah sam otrčala i rekla tati. Ovo je za mene ogromno iznenađenje. Od pesama Doris Dragović najupečatljivija mi je Marija Magdalena sa kojom sam čak pobedila na jednom takmičenju pre par godina. Ko zna, možda se desi da nešto zajedno snimimo. To mi je velika želja. – iskena je bila mlada Ilma

U Kombank Areni 14. februara i Spensu, 8. marta, Doris Dragović pružiće izvrsnu interpretaciju i podsetiti publiku na pesme kao što su Željo moja, Marija Magdalena, Anđeo Gabrijel, Malo mi za sriću triba i mnoge druge koji su obeležili njenu 30 godina dugu karijeru.

Ulaznice za koncert u Kombank Areni koji će se održati 14. februara i koncert u Spensu, 8. marta, u prodaji su po cenama od 1500 do 2900 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra ili putem sajtova: www.kombankarena.com  i www.eventim.rs.

makonda-tracker