Nastup Depeche Mode i dalje neizvestan

0
Iako je objavljeno da će Depeche Mode nastaviti prekinutu turneju osmog juna koncertom u nemačkom gradu Lajpcigu, i dalje je neizvesno da li će i kada biti održani otkazani koncerti
foto: promo
foto: promo

Pevač Dejv Gahan iskreno se zahvaljuje fanovima na podršci, razumevanju i strpljenju, a Depeche Mode duboko žale zbog svih problema ili neugodnosti koje su otkazivanja i odlaganja koncerata prouzrokovala.

Gahan je 12. maja pretrpeo težak napad gastroenteritisa, zbog čega je hospitalizovan, a koncert u Atini otkazan. U bolnici su otkrili da Dejv ima maligni tumor bešike, koji je u međuvremenu uspešno uklonjen. Po uputstvu lekara Gahan će morati da se oporavlja do početka juna kako bi njegov potpuni oporavak bio osiguran.

Vlasnicima ulaznica za koncert koji je trebalo da bude održan na Ušću preporučuje se da ih sačuvaju do daljnjeg. Menadžerski tim Depeche Mode i dalje pokušava da razreši pitanja dostupnosti lokacija i rutiranja turneje, a konačna odluka očekuje se početkom naredne nedelje, kada će biti izdato saopštenje o novim datumima ili o definitivnom otkazivanju.

TAGOVI: Depeche Mode
makonda-tracker