Van Gogh sutra predstavlja spot za pesmu Anđele moj brate

0
Posle zapaženog uspeha singla Nešto vuče me dole i pozitivnih reakcija publike na istoimeni spot, Van Gogh će predstaviti i spot za pesmu Andjele moj brate, koji premijerno možete da pogledate na MTV kanalu u ponedeljak 20. januara u 20 časova.
Van Gog, promo foto
Van Gog, promo foto

Anđele moj brate je drugi po redu singl koji promoviše tek objavljeni, deveti po redu studijski album Neumeren u svemu, koji je bend izdao posle više od četiri godine od izlaska prethodnog albuma Lavirint. Reditelj spota je Nebojša Radosavljević, direktor fotografije Miloš Kodemo, a u spotu se pojavljuje proslavljeni glumac Petar Božović. Video je snimljen u jednom kadru i tretira život kao krug, a vreme kao voz!

Album Neumeren u svemu sniman je i postproduciran u studiju Siena, tokom 2013. godine. Na novom albumu, muziku i tekstove za većinu pesama potpisuje Zvonimir Đukić. Takođe autorski pečat albumu kroz muziku daje i Srboljub Radivojević, dok aranžmane na albumu potpisuju: Zvonimir Đukić, Vojislav Aralica i Srboljub Radivojević.

Na albumu se nalazi 10 novih pesama: Osedam da ludim, Uvek ima neka razlika, Prva i poslednja kap, Neumeren u svemu, Nešto vuče me dole, Viline vode, Moj nemir i ja, Skačem – skači, Previše za jednog premalo za dvoje i Anđele moj brate.

makonda-tracker