Čeka se novi datum za Tuborg Green Fest u Beogradu

0
Kupce ulaznica za Tuborg Green Fest i Depeche Mode organizatori mole za strpljenje jer još uvek traju pregovori sa menadžmentom Depeche Mode o eventualnom pomeranju festivala ili o krajnjem otkazivanju
foto: promo
foto: promo

Ipak, svi koji žele nazad novac, bez obzira na to što će festival najverovatnije biti naknadno održan, mogu sa sajtova www.exitfest.org i www.gigstix.com da preuzmu uputstvo za zamenu ulaznica za novac.

Kupci ulaznica koji imaju samo vaučer ne treba da brinu jer, bez obzira na to što ih nisu preuzeli, ulaznice su platili i imaće isti status kao i svi oni koji jesu preuzeli ulaznice.

Oni koji su ulaznice dobili preko Tuborg nagradne igre nemaju pravo na zamenu ulaznica za novac jer je kupac ulaznica Carlsberg.

S obzirom na obim posla koji predviđa vraćanje novca, molimo sve kupce za maksimalno strpljenje. Nema razloga za brigu, jer svako ko želi da mu se novac vrati, sigurno neće biti oštećen.

Depeche Mode, State of Exit i Tuborg se još jednom izvinjavaju svim fanovima zbog neprijatnosti i žele Dejvu Gahanu brz oporavak.

Osim u Beogradu, nastupi Depeche Mode otkazani su i u Bukureštu, Sofiji, Zagrebu, Atini, Istanbulu, Rigi, Varšavi i Vilniusu.

Prvi sledeći koncert koji za sada nije otkazan je nastup Depeche Mode u Londonskoj O2 Areni, nakon čega kreće serija koncerata po Engleskoj i Nemačkoj.

makonda-tracker