Dubioza kolektiv: Veliki aprilski koncert u Beogradu

0
Bosanskohercegovački sastav Dubioza kolektiv održaće petog aprila veliki beogradski koncert u Kombank areni, za koji su od utorka, 14. januara u prodaji nekoliko kategorija ulaznica prilagođenih, u ova krizna vremena, socijalnom statusu potencijalnih posetilac
Dubioza kolektiv, promo foto
Dubioza kolektiv, promo foto

Dubioza kolektiv je sastav koji je upostigao da nađe svoje mesto među najobožavanijim u regionu.

- Vremena su kokuzna, ljudi zbog svetske krize nemaju ni za rizle, pa čekaju nekog novog Valtera da ih izvadi iz ekonomskog belaja. Zbog toga smo želeli da cene ulaznica budu recesijske, pa da bar malo olakšamo tranziciju iz kolektivne dubioze u kojoj se nalazimo - poručuje Dubioza kolektiv.

U tom duhu stanovništvo može kupiti ulaznice u sledećim kategorijama na blagajni Kombank arene, u prodavnici Jugoton (Nušićeva 27), i posredstvom mreža Eventim, Ticketline i Gigstix:

Pojedinačna karta za parter Recesija - 1.000 dinara.

Grupna karta za parter 5+1 Kolektivna dubioza - ako kupite odjednom pet ulaznica (po 1.000 dinara za svaku, ukupno 5.000 dinara) šesta vam sleduje besplatno. Kolektivna dubioza može se kupiti od 20. januara radnim danima od 12 do 14 časova, isključivo u sedištu Long Play-a, Majke Jevrosime 42/19 u Beogradu.

Karta za tribine (Nivo 200) Tranzicija - 1.250 dinara.

Fan pit karta Walter - 1.500 dinara.

Karta za VIP ložu Making Money - 4.000 dinara.

Balkan-ska-pank-dab bend Dubioza kolektiv, potvrdiće status trenutno jednog od najznačajnijih muzičkih imena regiona, svojim do sada najveći samostalnim koncertom u karijeri kog će održati petog aprila 2014. godine u Kombank areni u Beogradu, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

- Kada se najavi tako veliki koncert, bude nam drago, ali osećamo i veliku odgovornost. Treba toliki narod smestiti u Arenu! - saopštavaju tim povodom članovi Dubioza kolektiva.

 

makonda-tracker