Sve je spremno za AC DC

0
Kapije stadiona Partizana biće otvorene već u 15 časova, a organizatori koncerta grupe AC DC apeluju na posetioce da na koncert krenu na vreme i dođu peške, pošto se očekuju velike gužve

Kapije stadiona Partizan se otvaraju već u 15 časova, a organizatori apeluju na sve posetioce da dođu na vreme i, zbog očekivane gužve, najbolje je da dođu peške. Posetioci na stadion ulaze isključivo na kapiji koja im je naznačena na karti.

Predgrupe na koncertu AC/DC biće novosadaska grupa Amajlija i bend The Answer .

Kao što je ranije najavljeno, oko stadiona će biti postavljen obruč obezbeđenja i niko bez karte za koncert neće moći da priđe stadionu. Od 10 do 24 časa na dan koncerta  za saobraćaj biće zatvorene sledeće ulice: Humska - od Dinarske do Botićeve ulice; Dinarska - od Humske do ulice Dr Milutina Ivkovića; Dr Milutina Ivkovića- od Dinarske ulice do Bulevara Mira.

Prema poslednjoj odluci menadžmenta AC DC –ja, izričito je zabranjeno unošenje fotoaparata i kamera svih kategorija u koncertni prostor i isti će biti oduzimani! Pored ovoga nije dozvoljeno unošenje bilo kakve vrste oružja, pirotehničkih sredstava, kao ni pića.

Prema ugovoru organizator je obavezan da obezbedi određeni broj ulaznica, koje će se naći u prodaji na sam dan koncerta i moći će da se kupe na balgajni Partizanovog stadiona od 9 časova pre podne.

Posetioci koji su kupili VIP ulaznice imaju obezbeđeno parking mesto – ukoliko su kupili kartu za zapadnu stranu parkiraju se kod zapadne tribine, a ukoliko su kupili kartu za istok u dvorištu žandarmerije i vojne gimnazije u Botićevoj ulici.

TAGOVI: AC DCkoncert
makonda-tracker