U prodaji jedinstveni vizuelni album Bijonse

0
Slavna pevačica nedavno je iznenadila sve i objavila svoj peti studijski album pod nazivom Beyonce koji je u digitalnoj prodaji oborio sve rekorde, a sada je dostupan i kod nas.
Bijonse, foto: Promo
Bijonse, foto: Promo

Samo prve nedelje skinuto je više od milion primeraka, pa je time postao dosad najuspešniji album od Beyoncé i najbrže prodavani album u istoriji iTunesa. Nakon digitalnog uspeha, isto se očekuje i od fizičke prodaje, a srpske fanove razveseliće vest da je album sada dostupan i kod nas.

Na albumu se nalazi 14 novih pesama i 17 video materijala nastalih širom sveta: u Hjustonu, Njujorku, Parizu, Sidneju i Rio de Žaneiru.

- Ja vidim muziku… To je više od onoga što samo čujem. Kada se povežem s nečim, odmah dobijam vizualizaciju ili seriju slika koje su povezane s osećajima, uspomenom na detinjstvo, mislima o životu, mojim snovima ili fantazijama. I sve je to povezano s muzikom – objašnjava Bijonse nastanak vizuelnog albuma. Albumom  želi da se još direktnije približi obožavateljima, bez filtera:

-  Osećala sam da ne želim da niko sem mene kaže kada će moj album biti objavljen. Željela sam da iziđe onda kada je spreman i dođe mojim obožavateljima od od mene  – navodi Bijonse u kratkom videu koji možete pogledati ovde.

A da album bude što bolji, pevačica je oko sebe okupila probranu ekipu: Džej Zi, Timbaland, Džastin Timberlejk, Farel Vilijams, Drejk, The Dream, Sia, Rajan Teder, Miguel, Frenk Oušn i mnogi drugi.

makonda-tracker