Novi CD grupe Kal samo uz magazin Story

0
Jedan od najomiljenijih bendova u žanru svetske muzike KAL, koji niže uspehe na brojnim festivalima širom sveta, izdao je novi CD sa 16 originalnih numera pod nazivom Romologija.

CD Romologija će se naći u prodaji ekskluzivno samo uz magazin Story, od 10. do 24.januara u limitiranom tiražu, po promotivnoj ceni od 249 dinara!

KAL je urbani romski bend iz predgrađa Beograda. Muzički stil koji je ovaj bend kreirao zapadni kritičari su nazvali Rock'n'Roma i to svakako najbolje oslikava njihovu muziku. Od 2006-te godine, kada su otpočeli svoju karijeru, do sada, u inostranstvu su odsvirali preko 400 koncerata. Nastupali su na najznačajnijim domaćim, evropskim i svetskim festivalima i postigli zavidnu evropsku karijeru. Dovoljno je reći da su svirali na festivalima poput Roskildea u Danskoj, Fuzion Festivala u Berlinu, Pepsi Sziget Festivala u Budimpešti kao i na domaćem EXIT Festivalu.

O ugledu koji ovaj bend uživa u svetu govori i činjenica da ih je nedavno poznati svetski sajt World Music Central.org,  uključio u izbor za najbolji svetki muzički album godine.

makonda-tracker