LADY LEE u novoj pesmi sa amarickim reperom JR The Beastom‏

0
Mlada pevačica Lady Lee (Lidija Popović) snimila je treći singl Boy Toy na kojem je ostvarila saradnju sa americkim reperom J.R. The Beastom, a premijera se očekuje početkom sledećeg meseca.
Lady Lee, foto: promo
Lady Lee, foto: promo

Lidija Popović, kako glasi pravo pevačicino ime, je skrenula pažnju na sebe kada su je domaći mediji posle prvog singla i spota za pesmu Romeo uporedili sa svetskom zvezdom Dženifer Lopez, zbog atraktivnog izgleda, oblina i plesa. Nakon toga usledio je singl Hudini, za koji je spot snimala u Kataru, a na trećoj pesmi Boy Toy ostvarila je saradnju sa američkim reperom Džej Ar D Bistom (J.R. The Beast), koji je i napisao svoj deo teksta.
Mladi i prespektivni reper iz Njujorka je na svom Twitter nalogu objavio vest da se uskoro očekuje singl za pesmu BoyToy, zajedno sa tizerom singla sa kanala Youtube.

Lady Lee je završila snimanje i miksovanje pesme u studiju Marka Kona, sada sledi  spot, a u planu su London ili Južna Afrika.

- Prvo sam želela da spot snimim na ulicama Londona i već sam počela okupljati ekipu za Englesku, kada sam dobila ponudu od producenata koji su radili na spoti Hudini. Njihova ideja je da Boy Toy snimimo u Južnoj Africi, da sve bude jako egzotično, na safari lokacijama i sa divljim životinjama, tako da postoji i ta mogućnost i jedva čekam da Boy Toy dobije i video zapis kakav zaslužuje – kaže ambiciozna pevačica, koja ne odustaje od  svojih planova za inostranu karijeru.

Poslušajte deo pesme Boy Toy:

makonda-tracker