Željko Joksimović napravio atmosferu za pamćenje u Kruševcu

0
Pevač je još jednom svojim kvalitetima na koncertnom nastupu prevazišao i najveća očekivanja publike, gostiju i organizatora, ovog puta u na Trgu u Kruševcu pred više desetina hiljada ljudi u novogodišnjoj noći.
Željko Joksimović, foto: promo
Željko Joksimović, foto: promo

U Novu 2014. godinu Kruševljane je uveo jedan od najboljih pop pevača u regionu zajedno sa hiljadama građana koji su uglas pevali najveće hitove Joksimovića. Do ponoći Željko je doveo atmosferu na Trgu u Kruševcu do samog usijanja, pa će se ovaj novogodišnji spektakularni koncert u srcu Srbije još dugo pamtiti.



- Hvala svima koju su bili na trgu u Kruševcu i doprineli fantastičnoj atmosferi. Srećna Nova- rekao je posle koncerta Željko Joksimović

Osim fantastične svirke i neizmerno pozitivne energije koja odlikuje nastupe Joksimovića, posebnoj atmosferi u Kruševcu doprineli su gosti ovog koncerta po Željkovom izboru, finalisti “X faktora” čiji je on mentor.  Maja Novaković, Mladen Lukić i  Daniel Kajmakoski, takmičari najpoznatijeg muzičkog šou programa na svetu X faktor iz Željkove grupe oduševili su Kruševljane svojim sjajnim vokalima. Zajedno sa Željkom, izveli su evrovizijsku numeru Nije ljubav stvar sa kojom je Joksimović predstaljao Srbiju na Evrosongu 2012. u Bakuu. Potom su se njih troje samostalno predstavili publici, Maja Novaković sa Tužnom pesmom grupe  Neverne bebe, Mladen Lukić je izabrao Daire od Smaka, a Daniel Kajmakoski  je izveo numeru Tošeta Proeskog pesmu Čija si.



- Fenomenalan ambijent prepunog Trga. Divna i raspevana publika, dobra energija i još bolja svirka. Drago mi je i zbog izuzetno pozitivnog prijema kod publike kandidata kojima sam ja mentor – istakao je pored ostalog Joksimović.



Željka Joksimovića već večeras, na reprizi dočeka Nove godine, čeka brojna publika na Trgu u Budvi gde se očekuje ništa manje spektakularan nastup, kraj morske obale.

makonda-tracker