Lexington bend za Novu godinu u Budvi

0
Izuzetno uspešnu godinu tokom koje ih je culo vise od pola miliona ljudi, Lexington Band ispratiće u budvanskoj diskoteci Trokadero u kojoj već drže rekord po posećenosti i koju su samo tokom prošlog leta punili preko 20 puta, a već 1. januara čuće ih i publik
Lexington, foto: promo
Lexington, foto: promo

Bojan Vasković, pevač benda, osvrnuo se na proteklu godinu i najavio buduće planove benda.

- Ovo nam je bila verovatno najbolja godina u dosadašnjoj karijeri, pa verujemo da ćemo tako nastaviti i u sledećoj. Snimili smo nekoliko vrlo zanimljivih spotova, aktuelni, za pesmu U srce udaraj u Parizu, singl Donesi proglašen je hitom godine na najslušanijim regionalnim radio-stanicama, imali smo vrlo uspešnu turneju, kako ovde, tako i u inostranstvu i već uveliko radimo na novim pesmama, koje ćemo vrlo brzo predstaviti publici - kaže šarmatni Bojan Vasković, pevač benda i miljenik tinejdžerki.

Pored spomenutih, podsećamo da su momci iz Lexington benda u godini na izmaku snimili duet Dve čaše sa novosadskom grupom Tribal i uspešno se predstavili na Radijskom Festivalu sa baladom Nina koja se posebno dopala pripadnicama lepšeg pola.

- Želja nam je bila da snimimo što više spotova za pesme sa ovog, još neko vreme, aktuelnog albuma, zato što zaista mislimo da su to zaslužile a to je, u dobroj meri, bila i želja naših fanova. Čim prođu praznici, nastavljamo sa studijskim radom i završavamo novi album koji će, nadamo se, biti bolji od prethodnog. Okupili smo odličnu ekipu autora, pored Baneta Opačića sa kojim smo uradili naše najveće hitove, tu su i neka nova, jednako kvalitetna, imena i verujem da će oni koji vole našu muziku biti zadovoljni. Ne verujem da ćemo imati vremena za odmor, možda početkom februara, ali to i nije toliko bitno, važno je da završimo započeti posao i nastavimo druženje sa publikom - dodaje gitarista Miloš Vuksanović.

U želji da i produkciju podignu na viši nivo, momci će neke od pesama snimiti u jednom od najboljih studija u regionu, u Sloveniji, a sve to propratiće i svojevrsni dokumentarni film, koji će se pojaviti kad i novi album.

- To nam je ideja ali o tome ćemo više pričati sledeće godine - smeje se Bojan.

- Sad nam samo ostaje da se lepo provedemo za doček, da razveselimo ljude koji vole naše pesme i da svima poželimo sve najbolje u Novoj!

 

makonda-tracker