Održana promocija novog albuma SevdahBABY

0
U sredu, 25. decembra, je lansiran novi SevdahBABY album, pod imenom Sega Mega, ti i ja.
SevdahBaby, foto: Promo
SevdahBaby, foto: Promo

Tim povodom je održana promocija u Domu omladine Beograd. Atmosfera je bila intimna, maltene porodična, uz prisustvo prijatelja benda i zainteresovanih novinara. SevdahBABY Live bend je prisutne počastio izvođenjem šest pesama sa novog albuma, što je još jednom pokazalo da je SevdahBABY ne samo studijski projekat, već i vredna koncertna atrakcija.

Album Sega Mega, ti i ja će u periodu od 25. decembra 2013. do 1. januara 2014. biti ekskluzivno dostupan na streaming servisu Deezer.      

Posle 1. januara, album će biti dostupan i na svim ostalim bitnim Internet streaming i download servisima (Itunes, Amazon, Youtube, itd), ali i u vidu sada već tradicionalnog besplatnog download-a sa sajta galamagalama.com.

Za one koji su ljubitelji fizičkih nosača zvuka, po prvi put će jedno SevdahBABY izdanje biti dostupno i na CD-u, pa se Sega Mega, ti i ja može poručiti sa sajta galamagalama.com.

Milan Stanković, glavni autor ovog izdanja je čovek koji veruje da umetnost nije potpuna ako se zadatku ne pristupi iz šire perspektive; da pop nije dobar ako nema u sebi inovativne energije undergrounda, a da underground nema perspektive ako ne razmišlja na pop način.

Sega Mega, ti i ja je album kakav se dugo nije pojavio na domaćem tržištu. Svojom eklektičnošću on zadire u mnoge svete zone, pomera granice, tera slušaoca da izađe iz svoje zone komfora. Krajnji cilj nije prosta provokacija - krajnji cilj je širenje vidika slušaoca, prosvećivanje, a na kraju i dobra zabava. Kao i uvek, ekstaza i oslobođenje uz ples je zajednički sadržalac svih SevdahBABY pesama, pa i ovih 11 koje se nalaze na albumu Sega Mega, ti i ja.

makonda-tracker