Dobrotvorni koncert u Kolarcu

0
Fondacija Dobar glas, 25. decembra u 20h u velikoj dvorani zadužbine Ilije M. Kolarca, organizuje svečani, dobrotvorni koncert povodom 40 godina od osnivanja jedne od vodećih srpskih institucija za školovanje mladih budućih virtuoza klasične muzike - Škole
Kolarac, foto: logo
Kolarac, foto: logo

Na koncertu proslavljenih bivših i sadašnjih učenika Škole za muzičke talente iz Ćuprije publika će biti u prilici da čuje neka od najvećih srpskih imena klasične muzike koji danas sviraju na vodećim svetskim scenama, a nekada su bili đaci Škole, kao što su: Gordan Nikolić (koncertmajstor Londonske Filharmonije), Maja Avramović (Berlinska Filharmonija) i mnogi drugi.

Zahvaljujući Fondaciji Dobar glas, sav prihod od prodaje karata biće usmeren Školi za muzičke talente iz Ćuprije. Na taj način, svi posetioci koncerta će pomoći u napredovanju talentovanih muzičara iz cele Srbije.

U svetu poznata po svom jedinstvenom konceptu i vrhunskim rezultatima, Škola za muzičke talente iz Ćuprije, jedna je od naših najprestižnijih ustanova za muzičko obrazovanje. Ova ustanova ima dugu tradiciju i ove godine je upisala svoju četrdesetu generaciju učenika.

Dođite da zajedno damo podršku mladim muzičkim talentima i uživamo u notama vrhunske klasične muzike! 

makonda-tracker