Stevan Anđelković u Leskovcu za Novu godinu

0
Zvezda Kusturičine opere Vreme Cigana, Steva Anđelković, Novu Godinu dočekaće radno u Leskovcu, na glavnom trgu ispred Leskovačkog Kulturnog Centra
Steva Anđelković, foto: promo
Steva Anđelković, foto: promo

Pevač Stevan Anđelković nakon nekoliko prethodnih gostovanja u inostranstvu, odlučio se da ove godine Novu godinu proslavi u Leskovcu. 

- Svaku Novu godinu, naravno, provodim radno, a ovoga puta sam se odlučio za Leskovac zato što sam nekoliko prethodnih dočekao u inostranstvu. Bila mi je želja da bar jednu najluđu noć provedem u svojoj zemlji, u društvu fanova, ali i prijatelja koji će to veče biti sa mnom. Bilo je, moram priznati, nekoliko vrlo zanimljivih i primamljivih ponuda iz Crne Gore, Slovenije, Austrije, pa čak i iz Amerike, ali moj izbor je da ovu Novu Godinu zaista provedem blizu dragih ljudi i zato sam se odlučio za Leskovac! - kaže Stevan.

Godinu na izmaku, mladi pevač pamtiće, kaže, po brojnim koncertima i još uvek aktuelnom singlu Nije rano da se pije, ali i po fantastičnim gostovanjima sa, već pomenutom, predstavom Vreme Cigana.

- Otvorili smo prestizni svetski festival Kubana u Rusiji, ali i pevali uz pratnju čuvene Češke Filharmonije na Kustendorfu. To su, složićete se, neki momenti u karijeri kojima malo ko moze da se pohvali. Sa druge strane i moja solo karijera je krenula u pravcu kojim zelim da idem, novi spot-singl je odlično prošao i sada je već vreme da ponudim publici nešto novo, što ću i učiniti čim prođu novogodišnji praznici. Već imam nekoliko interesantnih pesama, sad je ostalo samo da moj tim i ja odlučimo koju ćemo prvo da pustimo u etar - zadovoljno kaže pevač

Kako sebi, peač i svima ostalima želi, dobro zdravlje i više sreće nego prethodnih godina.

- Zdravlje je zaista najvažnije i svima nam želim da budemo zdravi, pravi i nasmejani u Novoj!

makonda-tracker