Počelo postavljanje bine za AC DC

1
Ostalo je još samo nekoliko dana do najvećeg rok spektakla u Beogradu - koncerta australijske grupe AC DC na Partizanovom stadionu 26. maja
foto: promo
foto: promo

Već 22. maja počinje postavljanje bine, koja će biti široka 21, a duga 75 metara. Na postavci bine radiće 300 radnika za koje će dnevno biti obezbeđeno 450 kilograma hrane, a do finalizacije radova ova brojka će se popeti na dve tone! Binu i radnike dovešće 45 šlepera i 15 autobusa. Balast koji će držati impozantnu binu biće jako velik, jer se na binu montira Superroof.

Zbog dimenzija bine ceo stadion će moći da uživa u svojim omiljenim zvezdama, jer će pista od glavnog dela bine sezati do sredine terena. Besprekoran audiovizuelni događaj je zagarantovan sa rasvetom i zvukom od 500 KW i nekoliko hiljada metara kablova koji će sve to povezati. 

Na dan koncerta na prilazima stadionu u ulicama Dr Milutina Ivkovića i u Humskoj ulici biće postavljeni punktovi za proveru karata, a ukupno 30 kapija stadiona biće otvoreno za posetioce već od 15 časova. O tome da koncert prođe u najboljem redu brinuće 800 pripadnika obezbeđenja.

Program počinje od 18 časova, a u okviru Koncertnog prostora biće postavljeni i štandovi oficijelne robe AC DC, kao i štand Sonija na kome će posetioci moći da kupe sve albume svoje omiljene grupe! Posetiocima će na raspolaganju biti 200 toaleta. Još jednom podsećamo posetioce da je unošenje profesionalnih fotoparata u Koncertni prostor najstrožije zabranjeno!

Ukoliko želite da uživate u koncertu australijskih legendi sa stilom i uz poseban tretman to ćete moći da učinite u VIP ložama koje će se nalaziti na istočnoj i zapadnoj strani stadiona. Karte za VIP ložu koštaju 25 hiljada dinara, a ukuljučuju i parking mesto, hranu i piće.

Interesovanje medija iz zemlje i regiona za koncert je nezapamćeno- preko hiljadu predstavnika medija (1136) podnelo je zahtev za akreditaciju. Samo za snimateljske i fotoreporterske akreditacije upućeno je preko 400 zahteva, ali će priliku da zabeleže ovaj nesvakidašnji događaj na Partizanovom stadionu dobiti samo 32 odabranih. Koncert će pored novinara iz Srbije pratiti i njihove kolege iz Bugarske, Rumunije, Albanije, Makedonije, Mađarske, Ukrajine, Poljske...

I na kraju lepa vest za sve koji nisu stigli da kupe karte za koncert je da to još uvek mogu učiniti na prodajnim mestima: Bilet Servis, Mamut, IPS, prodajna mesta Eventima kao i putem sajta eventim-yu.com.

TAGOVI: koncertAC DC
makonda-tracker