Bob Sinkler i u Beogradu i Budvi

0
Jedan od najpopularnijih didžejeva današnjice, Bob Sinkler, ovog leta nastupa u Srbiji i Crnoj Gori. Beogradskoj publici Sinkler će svoj novi album Born in 69 predstaviti 12. juna 2009. godine u hali EXPO XXI, a dan kasnije, 13. juna, nastupiće i u Budvi, u kl
foto: promo
foto: promo

Ovaj čuveni Francuz donosi dašak svetskog duha i na  naše prostore. Sjajna beogradska publika, kao i fenomenalno okruženje na otvorenom u Budvi, inspirisaće popularnog haus DJ-a i njegove fanove za celovečernji provod!

Za potrebe partija u EXPO XXI centru, organizator Sinklerovog nastupa, Skymusic produkcija, koristiće najsavremeniju audio, svetlosnu i video opremu koja je uporediva sa najvećim i najeminentnijim svetskim produkcijama, pa će prisutni uživati u najkvalitetnijem zvuku i spektakularnom vizuelnom doživljaju. Ulaznice se prodaju po ceni od 1500 i 3000 dinara u Card Servisu, Bilet Servisu, i na prodajnim mestima Ticketline-a i Eventima.

Klub Miracle lounge u Budvi nalazi se na mestu sa najlepšim pogledom na panoramu Budve. Ovaj klub veličine 4200 m2, sa bazenom od 300 m2 , u mogućnosti je da primi 5000 posetilaca u svakom trenutku. Pored samog kluba nalaziće se jedinstveni Action park sa desetinama rolakostera i ostalih adrenalinskih igara poput sličnih zabavnih parkova u svetu. Koncept kluba je zasnovan po uzoru na najčuvenije klubove na plažama Mikonosa, Ibize, San Tropea... Preko dana gosti će moći da uživaju u nesvakidašnjem enterijeru i ekskluzivnom caffe - restoranu uz dnevne žurke u i oko bazena. Po zalasku sunca klub postaje lounge bar u kom će najbolji koktel majstori zagrevati posetioce do ponoći kada se klub iznova transformiše u najveću diskoteku na otvorenom. Uz najsavremeniju audio i vizuelnu produkciju, uz podršku najboljih svetskih i domaćih DJ-jeva i nastupe najvećih svetskih zveda iz oblasti elektronske muzike, klub Miracle lounge će zasigurno postati nezaobilazno mesto ovog leta. Otvaranje kluba je zakazano za 13. jun , kada će nastupiti najveća svetska DJ atrakcija, Bob Sinkler.

TAGOVI: Bob Sinkler
makonda-tracker