Stray Dogg i Ti sutra u Domu omladine

0
Stray Dogg vas poziva na specijalno veče u Amerikani Doma omladine u petak 6. decembra - na koncert kojim će se na pravi način, na velikoj bini najboljeg koncertnog prostora u gradu, i uz specijalne goste - grupu Ti - zahvaliti svima na jednoj neverovatnoj god

Ulaznice za koncert grupa Stray Dogg i Ti u Domu omladine Beograda mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na blagajni DOB-a. Sve ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara su rasprodate, a ulaznica po redovnoj ceni od 600 dinara još uvek ima u prodaji!

Posle dva studijska albuma i nekoliko desetina koncerata, Stray Dogg su spremni za nove izazove. Muzički nikad spremniji, usvirani, željni i raspoloženi žele da godinu završe u velikom stilu. Sviraće pesme sa oba albuma, neke u radikalno drugačijim aranžmanima, mnoge obogaćene novim detaljima i senzibilitetom, uz par obrada i poneko iznenađenje.

Specijalni gosti na koncertu u Amerikani biće najzabavniji beogradski muzički tandem - Trajče i Ilija, koje svi znaju kao Ti. Njihov debitantski album samo što nije gotov, ali Ti već imaju antologijske hitove za horsko pevanje gde god da sviraju: Da ti želim dobra jutra, Vidimo se, Koliko dana, Ja tebe nemam... i sasvim je sigurno da se niz neverovatnih pesama neće zaustaviti još dugo, dugo... Koncerti grupe Ti ozrače sve oko sebe čistom srećom i radošću, koje će vas držati bar još nekoliko nedelja kasnijе.

makonda-tracker