IN VIVO: Novi spot za pesmu Meni je dobro

0
Popularni dvojac IN VIVO sa ponosom najavljuje premijeru novog spota za pesmu Meni je dobro na svom kanalu YouTube, zakazanu za sredu, 04. decembar u večernjim satima. Neven Živančević i Igor Maljukanović objašnjavaju da su pesmu radili sa kolegama Djomlom KS
In Vivo. Foto: Promo
In Vivo. Foto: Promo

Snimanje većeg dela spota odvijalo se na egzotičnom Tajlandu, u Bangkoku, na Puketu, kao i na Maja Beju gde je sniman film Plaža sa Leonardom di Kaprijem. Neki kadrovi su zabeleženi i u velikom luna parku u blizini mondenskog letovališta Sen Trope, gde se Igor isprobao čari nebeskog skoka - najveće adrenalinske atrakcije u Francuskoj. Takođe, snimano je i u grčkom letovalištiu Paralija. Nakon svih tih putešestvija, momci su se okupili u dvorištu Djomline kuće u Zemun Polju i tu snimili završne scene spota.

- Ako stavim na stranu prelepe predele i beskrajno tirkizno more koje Tajland pruža, najveći utisak mi je ostavio skok iz aviona. To je nešto što sam godinama želeo da uradim, a ovaj spot je bio dobra prilika za to - objašnjava Neven, a Igor dodaje:

- Nezaboravan je momenat kada smo napunili penom stojadina (automobil Zastava 101) i nas desetoro je skakalo u njemu. Mislim da se tu u spotu doslovce prenosi naslovna rečenica Meni je dobro, jer nam je stvarno tako i bilo. Nezapamćen provod!

Njihov kolega Djomla takođe je prepun utisaka.

- Moja najbolja impresija je to što sam isekao auto, napravio od njega kabrio i tako ispunio dečački san. Oduvek sam to želeo da uradim i presrećan sam što je to ekranizovano. A o pena partiju u mom dvorištu ne mogu ni da pričam, to je nadmašilo sve utiske ikada.

Igor je radio muziku i aranžman, Neven i Djomla tekst. Kao i sve prethodne spotove grupe IN VIVO, i ovaj je radila produkcija Visual Fever.

makonda-tracker