Koncert Zorana Predina u Domu omladine

0
Kreativna zajednica No border i Dom omladine Beograda sa ponosom predstavljaju koncert Zorana Predina koji će se održati u Velikoj (bioskopskoj) sali Doma omladine (mesta su numerisana) u četvrtak 26.12. 2013. godine u 20 h.
Zoran Predin. Foto: Promo
Zoran Predin. Foto: Promo

Gost će biti glumac Sergej Trifunović. Karte su na blagajni Doma omladine i na svim Eventim prodajnim mestima po ceni od 1300 i 1500 dinara.

Povodom koncerta Zoran Predin je rekao:

Drage srodne duše! Kantautorski akustični koncert sam nazvao ZORAN PREDIN - NA SVOJOJ STRANI. Na njemu staroj i novoj publici predstavljam svoje najpoznatije pjesme onakvim kakve su se rodile. Gitara i glas. Koncert počinjem s onima, koje sam napisao za Lačni Franz: Praslovan, Adijo pamet, Ne mi dihat za ovratnik. Nastavljam sa gypsy swing baladama Za šaku ljubavi, Vilenjak, O mladom studentu i udatoj ženi, sve do Kosa boje srebra i Rusvaj u kadi. Naravno, tu su i moje najave, crni humor, malo stand up zezanja. Gost će biti Sergej Trifunović. Rezultat je zajedničko pevanje i dobro razpoloženje. Tako se kradu trenuci za sebe. Dobrodošli.

 

makonda-tracker