Novi Exit kamp na Oficirskoj plaži

0
Od šestog do 15. jula na novoj lokaciji novosadske plaže Oficirac biće otvoren kamp Exit festivala. Cena narukvice koja omogućuje desetodnevni boravak u kampu košta 2400 dinara i može se poručiti preko sajta Exitfest.org
mapa Exit kampa - foto: promo
mapa Exit kampa - foto: promo

Za sve koji se odluče za boravak u kampu, osim najpovoljnijeg vida smeštaja u Novom Sadu očekuje najbolja zabava i druženje sa posetiocima Exita iz celog sveta.

Dunavska sunčana plaža, neverovatna atmosfera i neprestana zabava koja tradicionalno odlikuje Exitov kamp nešto je što se sigurno ne menja. Ono što će biti promenjeno ovog jula je strana Dunava i samim tim, novo mesto Exit kampa koje se nalazi na Petrovaradinskoj adi, među žiteljima Novog Sada poznatijoj kao Oficirska plaža ili još kraće Oficirac. Kamp prostor je smešten na desnoj, petrovaradinskoj obali Dunava do koje se dolazi preko Keja Skojevaca nizvodno, odmah nakon železničkog mosta.

Kapije kampa se otvaraju 6. jula u 8 ujutru, a zatvaraju 15. jula u 16 časova. Tokom svih deset dana, sve službe u kampu radiće 24 časa dnevno. Nakon kupovine mesta u kampu, na mejl adresu kupci dobijaju vaučer sa bar-kodom. Po dolasku na recepciju kampa vaučer mogu zameniti za narukvicu koja je sve vreme boravka lična ulaznica za kamp.

Drugi način da posetioci obezbede mesto u kampu je direktna kupovina narukvice na ulazu. Preporučuje se ranija kupovina mesta u kampu putem sajta Exitfest.org, budući da će kupovina mesta na recepciji biti moguća jedino ako u kampu preostane slobodnih mesta.

Prostor na kome će biti ovogodišnji Exit kamp veći je od starog, ali je ipak najsigurnije obezbediti svoje mesto u kampu na vreme kupovinom putem Interneta.

Zamena vaučera ili kupovina narukvice na recepciji kampa moguća je isključivo uz neki od ličnih dokumenata kao što su lična karta ili pasoš. Boravak u kampu dozvoljen je samo gostima sa narukvicom kampa.

Narukvica je lična ulaznica za kamp i odnosi se na osobu, a ne na šator koji su posetioci takođe dužni sami da ponesu zajedno sa ostalim stvarima neophodnim za ugodno i bezbedno kampovanje.
Ulaznica za kamp nije i ulaznica za festival.

Redari, koji su zaduženi za očuvanje reda i mira u kampu, brinuće o sigurnosti, a osoblje kampa pružiće svu potrebnu pomoć i informacije. Svi zaposleni u kampu lako se mogu prepoznati i svako od njih je raspoložen da pomogne svakom kamperu. Posetiocima kampa na raspolaganju će biti velik broj toalet kabina, ograđenih tuševa sa toplom vodom i montažnih umivaonika. Posebno se naplaćuje usluga čuvanja ličnih stvari i servis punjenja telefona, kamera i sl.

Kamp snosi odgovornost jedino za stvari ostavljene za čuvanje na recepciji. Preporučuje se da vrednije predmete koje posetioci doneseu u kamp i ostave na čuvanje.

Raznovrsna hrana i piće prodavaće se u okviru posebnog prostora u kampu.  Uz kamp se nalazi jedna od najlepših novosadskih peščanih plaža na Dunavu, što garantuje osveženje i još bolji provod u kampu. Kupalište je obezbeđeno, a o bezbednosti kupača brinuće tim spasilaca koji rade u smenama.

Od 12. maja u prodaji u prodaji su jednodnevne ulaznice za Exit festival. Cene ulaznica za četvrtak 9. i petak 10. jul su iste i iznose 3490 dinara, dok ulaznice za subotu 11. i nedelju 12. jul koštaju po 3990 dinara. Četvorodnevne ulaznice se prodaju po aktuelnoj ceni od 5990 dinara, a njihova finalna cena biće 9990 dinara.
Ulaznice za Exit festival direktno se prodaju u filijalama Erste banke i u Gigstix prodavnicama.

Ovogodišnji Exit festival na kojem će nastupiti Lily Allen, Arctic Monkeys, Manic Street Preachers, KoRn, Patti Smith, Kraftwerk, Moby, Prodigy, Madness, Carl Cox, Richie Hawtin, Etienne de Crecy, Sasha i brojni izvođači na preko 20 festivalskih bina, održaće se od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

makonda-tracker