Poznati bendovi dočekuju Novu godinu u Novom Sadu

0
Na velikoj novogodišnjoj žurki u Studiju M nastupiće: Silicone Soul, Zemlja Gruva, Lollobridgida, Vladimir Aćić i mnogi drugi.
Promo foto
Promo foto

Velika novogodišnja žurka održaće se u novosadskom Studiju M. Na lajv i elektronskoj bini, na dva nivoa, nastupiće  Silicone Soul, Zemlja Gruva, Lollobridgida, Vladimir Aćić, Lea Dobričić i mnogi drugi. 

Na ovoj žurki, koja će se održati blizu Dunavskog parka, sa pogledom na novogodišnji vatromet, učestvovaće 16 izvođača. Ipak, zvezde večeri će svakako biti dvojac iz Glazgova, Silicone Soul, poznati svima na andergraund haus i tehno sceni. Na elektronskoj Heineken bini pridružiće im se Vladimir Aćić,  Lea Dobričić i član legendarnog sastava Noise Destruction, Fakir. Na ovoj bini pojaviće se i Klaus, Doo, Dee Face, Damir Zekiri i Otto Von Disko.

Na drugom nivou, na lajv Amstel bini, nastupiće beogradski sastav Zemlju gruva i zagrebačku Lollobridgida. Pre njih na bini će se pojaviti i Flip, Rasheed, Yeah Left, Banda Panda i X-Coast.

Ograničen broj promo ulaznica naći će se u prodaji već 2. decembra po ceni od 590 din na Gigstix prodajnim mestima. Pretprodajna cena ulaznica iznosiće 990 din, dok će cena ulaznica na dan događaja, ukoliko ih 31. decembra još uvek bude bilo u prodaji, biti 1490 din.

makonda-tracker