Pogledajte novi spot Lexington benda za pesmu U srce udaraj

0
Video-rešnje za još jedan singl skinut sa aktuelnog albuma snimano je ponajviše u Parizu dok je deo kadrova zabeležen u našem glavnom gradu, u KPGT-u! Beogradska publika moći će da ih čuje već danas, 28.novembra, u klubu Kasina.
Lexington, foto: screenshot
Lexington, foto: screenshot

Bojan Vasković, pevač benda Lexington zadovoljan je zajedničkom odlukom da delove spota snime u prestonici Francuske.

- Pariz nam se mnogo dopao i mada nismo planirali, na licu mesta smo odlučili da snimimo spot i to baš ovakav kakav je ovaj. On je čaroban i šteta bi bilo da ga nismo ovekovečili i na ovaj način. Trudili smo se da ispratimo atmosferu pesme, ali i ponudimo nešto novo i zanimljivo što ljudi, možda, nemaju priliku tako često da vide. Ovo je prava mala razglednica Pariza – zadovoljno kaže Bojan.

U želji da, kako kažu, ispoštuju svoje fanove izbor je pao na pesmu U srce udaraj koja na koncertima prolazi odlično baš kao, uostalom i prethodno ekranizovana Donesi.

- Uveliko radimo na novom albumu, ali to nije razlog da zapostavimo pesme sa ovog koji i dalje fantastično prolazi. Sačekali smo da se izvrte prethodne, od Dobro da nije veće zlo do Miris karmina, kao i singl Donesi, koji je i nas iznenadio koliko je slušan pa da snimimo još jedan spot. Na svirkama se najbolje vidi koliko publika koju pesmu voli i ova svakako, uz već pomenute, jeste među najtraženijima - dodaje gitarista Miloš Vuksanović.

Uporedo sa promocijom ove pesme, momci nastavljaju sa koncertnim aktivnostima po Evropi i region, a svi termini do kraja godine su im popunjeni, dok će Novu 2014. dočekati u Crnoj Gorii.

Pogledajte spot za pesmu U srce udaraj:

makonda-tracker