Petar Della Pietra i Geo Da Silva predstavili spot za novi singl (VIDEO)

0
Beogradski DJ i producent Petar Della Pietra, koji je svojim dosadašnjim singlovima već osvojio ljubitelje house muzike, predstavio je spot za novu pesmu pod nazivom Shut The Fuck Up, snimljenu u saradnji sa poznatim rumunskim DJ-em Geo Da Silvom.
Petar Della Pietra i Geo Da Silva
Petar Della Pietra i Geo Da Silva

Nakon nekoliko singlova kojima je osvojio domaću, ali i publiku u regionu, i koji su se odmah našli na samom vrhu TopFM Top40 Dance liste, mladi beogradski DJ i producent Petar Della Pietra predstavio je novi house hit pod nazivom Shut The Fuck Up koji je snimio u saradnji sa poznatim rumunskim DJ-em Geo Da Silvom u izdanju IDJTunes-a.

Della Pietra i Da Silva sada su predstavili javnosti i prateći video spot za ovu numeru, za koji je materijal snimala IDJVideos ekipa tokom ovogodišnje Foam Fest žurke održane krajem septembra u beogradskoj Kombank areni, gde je ovaj muzički duo zajedno nastupio.

Novi singl poznatih DJ-eva dobiće čak šest remiksa na budućem istoimenom EP izdanju, među kojima je remiks dua Malibu Breeze iz Mađarske, kao i remiksi Jacka Mazzonija i Christophera Vitalea, producenata iz Italije koji su do sada potpisivali svoje autorske, ali i remiks pesme za najprestižnije EDM/House-Dance izdavačke kuće, kao što je Blanco Y Negro iz Španije.

Osim nastupa na Belgrade Foam Festu, Petar Della Pietra do sada smo imali priliku da čujemo uživo u najboljim beogradskim klubovima, ali i na nastupima širom Srbije.

DJ Geo Da Silva poznat je po hitovima Hey Mr. DJ Get Up, Booma Yee, I'll Do You Like A Truck i mnogim durgim.

 

Pogledajte spot za pesmu Shut The Fuck Up:

 

 

 

makonda-tracker