DJ duo The Beatshakers 23. novembra u klubu InBox

0
Popularni DJ sastav The Beatshakers, ovog vikenda ima dupli razlog za slavlje.
The Beatshakers
The Beatshakers

Ivan i Kole u etar puštaju svoju 300. radio emisiju, koju zajedničkim snagama stvaraju već šest godina. Sat vremena zaraznih klupskih ritmova osvojilo je srca ljubitelja ovog žanra širom zemlje i regiona, a Bitšejkersi za svoje obožavatelje 23. novembra priređuju veliku žurku u beogradskom klubu InBox. Njihovi fanovi su navikli na iznenađenja i  sigurno neće ostati ravnodušni ni posle ove žurke.
- Za šest godina ovo je treća žurka ovog tipa. Ovaj put spremili smo dva iznenađenja, u goste smo pozvali najpopularnije disk džokeje iz Hrvatske, Kostu Radmana i Carl Maxxa, koje iskusni klaberi znaju kao dugogodišnje rezidente nadaleko čuvene Papaje, a tu je i naš novi singl koji ce prisutni premijerno čuti - otkrivaju Ivan i Kole.
Novu pesmu Bitsejkersi snimili su u saradnji sa švajcarskim pevačem Robi Robom i veruju da ce osvojiti srca ljubitelja dobrog zvuka. Spot za ovu pesmu sniman je u Cirihu, a na njegovu premijeru sačekaćemo još par dana. Singl To the dancefloor  izlazi za vodeću švajcarsku izdavačku kuću, a momci se nadaju da ce krenuti stopama njihovog prvenca, pesme Ma Cherie.

makonda-tracker