Dječaci uživo u Skcns Fabrici

0
Splitski reperi Dječaci, regionalno poznati po hitovima Dalmacija, Lovrinac i Narodna, održaće 30. novembra prvi solo koncert u Novom Sadu u SKCNS fabrici, gde će promovisati i aktuelni album Istina, a publika će imati prilike da čuje numere sa albuma prvenc
Dječaci, foto: promo
Dječaci, foto: promo

Dječaci su postovima na You Tube-u stekli kultni status i privukli nekoliko miliona gledalaca.

Trojica Dječaka - Vojko Vrućina, Ivo Sivo i Zondo - poznati su po pesmama u kojima sa šarmantnom lakoćom i originalnom prirodnošću, vrlo jasno i otvoreno, povremeno duhovito, progovaraju o stvarnosti, a pri tome ne gube urođenu pozitivnu notu, pa i najteže situacije opisuju sa šarmantnom lakoćom i originalnom prirodnošću. U malo vremena su postali veliko ime na sceni koje podupiru i publika i kritika.

Grupa je osnovana 2005. godine. Debitantski album Drama (2008) osvojio je Zlatnu Kooglu za album godine i INDEXI 09 nagradu za hip hop album godine. Novi album Istina izašao je 2011. godine. Drugi album splitsko-zagrebačkog hip hop kolektiva ISTINA rasprodat je u samo dva dana u  Hrvatskoj. Svi koncerti nakon izdavanja ISTINE su rasprodani kroz cijelu 2012tu godinu. Dječaci su učestvovali u svim najvećim i najmanjim festivalima u 2012. u celoj regiji. ISTINA je 2012. bila nominovana za Hrvatsku prestižnu nagradu Porin za najbolji HIP HOP album godine, a sa hitom Lovrinac bili su jedan od tri kandidata za Porina 2013. u kategoriji Hit godine.

Ulaznica za novosadski koncert Dječaka može se nabaviti u Novosadskom bilet servisu na Trgu slobode i ostalim prodajnim mestima Eventima. Cena ulaznica u pretprodaji iznose 590 dinara, a na dan koncerta 790 dinara.

Prisetite se njihovog hita Lovrinac:

makonda-tracker