Ana Ćurčin sa bendom u Domu omladine

0
Na solističkom koncertu u petak 29. novembra od 21 sat u sali Amerikana u Domu omladine Beograda, Ana Ćurčin u pratnji svog lajv benda u sastavu Danilo Tirnanić – bubanj, Dušan Veljković – gitara i Vladimir Milićević – bas, predstaviće svoj novi zvuk, koji se
Ana Ćurčin
Ana Ćurčin

Ana Ćurčin je mlada kantautorka iz Beograda, čija se popularnost na regionalnoj muzičkoj sceni intenzivno razvijala tokom poslednjih godinu dana kroz raznovrsne klupske svirke i nastupe na festivalima.

Anin repertoar čine autorske pesme na engleskom jeziku, a ono što ih čini posebnim je nežna kombinacija vokala, akustične gitare i bubnjeva. Njena muzika se slobodno kreće kroz žanrovske odrednice indi-roka i američkog folka, a mediji su je proglasili jednom od najboljih prestavnica domaće amerikana scene

Anin autentičan i snažan vokal beogradska publika imala je priliku da čuje na Americana Night Festivalu u maju ove godine, kao i na dva rasprodata koncerta u KC Grad - solističkom i sa Dukatom Strajnićem iz Stray Dogg-a. Na ovogodišnjem EXIT festivalu nastupila je sa svojim pratećim bendom na JDX Backstage-u.

Kao najavu za prvi studijski album koji priprema, imate priliku da čujete Anin drugi singl I Can’t, za koji je snimila i spot u režiji Marije Radosavljević i Marije Ninković. Prvi singl Cut Loose svoj YouTube život počeo je krajem januara ove godine i do sada je imao 10.000 pregleda.

Aninu muziku možete čuti na sajtu anacurcin.com.

Cena ulaznice za koncert u Domu omladine 29. novembra iznosi 500 dinara, a ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima.

makonda-tracker