Rundekov trio organizuje dodatne koncerte

0
Zbog izuzetnog interesovanja publike Rundek Cargo Trio održaće i treći koncert u beogradskom Sava centru 20. novembra, kao i dodatni, drugi koncert u Novom Sadu u klubu Quarter 21. novembra.
Darko Rundek, Aleksandar Zec foto
Darko Rundek, Aleksandar Zec foto

Rasprodate su sve ulaznice za 15. novembar u Quarteru, kao i za koncerte 17. i 18. novembra u Sava centru, gde će publika sedeti isključivo na bini velike dvorane (mesta u parteru i na balkonu nisu u prodaji).

Za treći beogradski koncert 20. novembra ulaznica košta 1.800 dinara na blagajni Sava centra, u prodavnici Jugoton (Nušićeva 27.) i posredstvom mreža Eventim i Ticketline, dok je drugi novosadski 21. novembra 800 dinara preko Gigstix-a i Eventima-a, i ukoliko ne budu rasprodate, biće ih i na ulazu u Quarter po ceni od 1.000 dinara.

Na srpskoj turneji gitarista i pevač Darko Rundek, violinistkinja Isabel i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić sviraju i 16. novembra u Pozorištu u Beceju, 22. novembra u Arena Fun Factory u Kragujevcu, 23. novembra u Domu omladine Pančeva i 24. novembra u Kulturnom centru Užica.

makonda-tracker