Preslušajte: Novi album Lejdi Gage - ArtPop stigao u Srbiju!

0
Nakon dve i po godine, pred nama je novi studijski album Lejdi Gage – ArtPop, koji je od ovog trenutka zvanično, u digitalnom formatu dostupan u Srbiji!
foto: www.universalmusic.rs
foto: www.universalmusic.rs

Album ArtPop je prvi put spomenut u avgustu prošle godine na instagramu, kada je Lejdi Gaga objavila fotografiju svoje nove tetovaže uz komentar: Nova tetovaža – novi album.

Od tog trenutka ArtPop postaje opsesija i najveća želja svih muzičkih entuzijasta, malih monstruma i … cele planete!

Godinu dana kasnije, u avgustu 2013. godine, Lejdi Gaga objavljuje Applause kao prvi singl sa dugoočekivanog studijskog izdanja.

Od trenutka objave, singl je srušio sve svetske top liste. Applause je već 11 nedelja jedan od najemitovanijih singlova na radio stanicama u Srbiji, i sve vreme među top #5 najslušanijih pesama na srpkom Deezer-u!



Interesantno je pomenuti da se Applause može čuti i na srpskim radio stanicama koje u svom formatu ne emituju internacionalni repertoar – jer ipak to je Lejdi Gaga!

Gaga je sa ovim singlom otvorila i  MTV VMA nagrade u nastupu koji predstavlja kratku retrospektivu od Poker Face početaka, pa do danas.

Drugi najavni singl Do What U Want koji je nastao u kolaboraciji sa čuvenim R.Kelly-em je obišao planetu i liste proteklih nedelja.

Sa nastupom aktuelnog singla Dope na dodeli prvih u istoriji YouTube muzičkih nagrada Gaga je pokazala i svoju emotivnu, krhku stranu - pogledaj nastup ovde.

Za Američko tržište je izlazak albuma najavljen za ponedeljak 11. novembar, dok je u Srbiji zvanično već od danas (8. novembar) dostupan na muzičkom servisu Deezer.

 

makonda-tracker