Ventolin nastupa pre Eldorada u DOB-u

0
Beogradski alternativni rokeri Ventolin nastupiće kao predgrupa Eldoradu, koji će 30. novembra u sali Amerikana Doma omladine koncertno predstaviti prvi CD album Eldorado, u izdanju Long Play-a.
Ventolin, promo foto
Ventolin, promo foto

Gitarista i pevač Ventolina Vlada Marinović ističe da između njegovog benda i Eldorada postoji velika povezanost. Ovaj umetnik je sa frontmenom Eldorada Milutinom Petrovićem ne tako davno imao mini serijal akustičnih nastupa na kojima su istraživali - ne tako očigledne heroje ove desperadoske muzike što se zove rokenrol -.

Uz to, gitarista Eldorada Dušan Bezuha je dugogodišnji, skoro ekskluzivni producent Ventolina, a Marinović naglašava da zbog dugogodišnjeg prijateljstva 30. novembar za Ventolin nije običan koncert, odnosno da je poštovanje za naš zajednički posao toliko, da je već sada nastup u DOB-u  veliko zadovoljstvo.
Eldorado je beogradska supergrupa koju čine basista autor, gitarista i pevač Milutin Petrović (filmski režiser i bivši član benda Heroji), Zdenko Kolar (Idoli, Vlada Divljan, Zona B), gitarista Dušan Duda Bezuha (Tilt, Zona B, Ðorđe Balašević) i bubnjar Dušan Ristić-Rista (Zona B).

makonda-tracker