Bruno Mars nastupa na MTV EMA 2013

0
Dodela nagrada prenosiće se uživo iz amsterdamske arene Ziggo Dome u nedelju 10. novembra, u 21:00 na MTV kanalu, dok crveni tepih možete da pratite od 20:00 časova
Bruno Mars, promo foto
Bruno Mars, promo foto

Bruno Mars, koji je trenutno na evropskom delu svoje rasprodate svetske turneje Moonshine Jungle Tour, uputiće se u Amsterdam na MTV EMA dodelu da bi izveo hit sa svog multiplatinastog albuma Unorthodox Jukebox. Bruno je nominovan u tri kategorije, Najbolju pesmu za Locked Out of Heaven, Najboljeg muškog izvođača i Najboljeg američkog izvođača. Ovo će biti njegov drugi nastup na svečanosti dodele. Veliki uspeh postigao je na 2011 MTV EMA u Belfastu, gde je osvojio nagrade za Najboljeg novog izvođača i Najboljeg PUSH izvođača.

- Sjajno smo se proveli prošli put i ne mogu da dočekam da ponovo nastupim 10. novembra - izjavio je Bruno Mars.

Mars će se pridružiti već najavljenim izvođačima Majli Sajrus,Robinu Tikeu, Kings of Leon, Icona Pop, Snup Dogu, Afrodžeku, Imagine Dragons, The Killers i Keti Peri. Prezenteri su Džared Leto, Rita Ora, Bridžit Mendler,Igi Azalea,Eli Goulding, Karis van Huten, Kolton Hajnes a tu su i MC dodele Redfoo, voditeljka u backstageu Ariana Grande i posebni gost Ron Burgundi iz filma Anchorman 2 (Vil Farel).

Džastin Timberlejk i Macklemore & Rajan Levis su ove godine u vođstvu sa po pet nominacija za 2013 MTV EMA, dok se Majli Sajrus, Lejdi Gaga, Džastin Biber i Robin Tik takmiče za po četiri nagrade. Tejlor Svift, Bruno Mars, Green Day, Thirty Seconds to Mars, Daft Punk, Rudimental, Icona Pop i One Direction nominovani su za po tri nagrade. Izvođači sa po dve nominacije za EMA su Rijana, Keti Peri, Eminem, Džej Zi, Bastille, Imagine Dragons, The Killers, Paramore, Rita Ora, Drejk, Afrodžek, Avicii, Kalvin Haris i Igi Azalea.

Za svoje favorite u svim kategorijama možete da glasate na mtvema.com, a još samo danas možete da date svoj glas Frenkieu, ovogodišnjem dobitniku Best Adria Act nagrade, koji se trenutno nalazi u trci za nominaciju za Worldwide Act nagradu.

makonda-tracker