Neverne bebe slave 20 godina postojanja

0
Beogradski koncert kultne rok grupe Neverne bebe i kulminacija turneje Praštam - 20 godina sa vama biće održan 28. decembra u Kombank areni.
Neverne bebe, promo foto
Neverne bebe, promo foto

Za ovaj veliki rođendanski koncert kojim obeleževanja dve decenije rada, Neverne bebe najavljuju složen muzičko–scenski spektakl sa proširenom postavom benda koja će izvesti aktuelne singlove i sve stare hitove u novom ruhu i uz specijalne goste.

Poseban akcenat biće stavljen na savremenu produkciju po najvišim tehničkim standardima zvuka, svetla i scenografije, a koncert će biti snimljen kao prvo DVD izdanje u karijeri benda.

U dosadašnjoj karijeri bend je snimio šest studijskih albuma i odsvirao skoro 2000 koncerata širom regiona uključujući i dva rasprodata Sava centra 2007. godine. Nastupili su kao gosti grupi Toto 2006. godine na Tašmajdanu i na koncertu Lenija Kravica u Beogradskoj areni 2008. godine. Ostvarili su saradnju sa svetski priznatim muzičarima među kojima je i Simon Filips (album Iza oblaka), kao i sa eminentnim umetnicima iz regiona: Radomirom Mihajlovićem Točkom, Akijem Rahimovskim, Vannom i Vlatkom Stefanovskim. Neke od njih publika će biti u prilici da vidi i na koncertu u Areni.

Ulaznice po cenama od 1500 dinara za parter, 1900 za Fan pit, te 1950 i 2250 dinara za najbolja mesta na tribinama (nivo 200), prodaju se na blagajni Kombank arene i na svim prodajnim mestima Eventima kao što su Dom omladine, prizemlje šoping centra Ušće i lanac Win Win prodavnica širom Srbije.

makonda-tracker