Parni valjak najavio slovenačku turneju

0
U sredu je u ljubljanskom klubu Octopus održana press konferencija povodom slovenačke turneje Parnog Valjka. Valjak će 9. novembra nastupiti u dvorani Golovec u Celju, 16. novembra u dvorani Police u Ajdovščini, a 7. decembra zaokružiće ovu mini turneju koncer
Poster Parni valjak, foto: promo
Poster Parni valjak, foto: promo

Parni Valjak se od ponovnog okupljanja 2010. godine prometnuo u koncertno najjači bend regije. Naime, malo je poznato da je u ove tri godine Parni Valjak održao čak 85 koncerta u zemljama regije, da je na njihovom koncertu u zagrebačkoj Areni bilo rekordnih 23.000 fanova, kao i da su u rasprodatom beogradskom Sava centru nastupili čak 5 dana zaredom itd.

Hit singl Samo da znaš s albuma Nema predaje već pola godine vlada radijskim eterom, dok se novi singl Tanki živci lagano uspinje na vrhove top lista. Upravo za taj poslednji singl bend je počeo da snima spot u Splitu pod rediteljskom palicom GITAK TV-a.

Album Nema predaje kupite po ceni od 550 dinara, a luksuzno limitirano izdanje njihovog novog albuma Nema predaje u prodaji je po ceni od 1350 dinara u Jugotonu.

Pogledajte snimak iz vežbaonice:

makonda-tracker