Dejvid Geta u Areni

0
Jedan od trenutno najpopularnijih svetskih DJ-eva, Dejvid Geta dolazi u Beograd, a na njegovom nastupu devetog maja u Areni specijalni gost je čuvena r'n'b pevačica Keli Rouland, članica sada već kultne grupe Destiny's Child

Geta će devetog maja nastupiti u Beogradskoj areni, a ulaznice se prodaju po ceni od 1490 dinara na blagajnama Beogradske arene, IPS-a, Bilet Servisa i Eventim prodajnim mestima.

Dejvid Geta je autor nekih od najvećih svetskih hitova kao što su The World Is Mine, Love is gone, Money, Tomorrow can wait... kao i po glasovima di-džej magazina najbolje plasirani haus di-džej na prošlogodišnjoj top 100 listi.

Dejvid Geta je francuski DJ. Sa 13 godina je počeo da miksuje ploče, sa 17 je radio kao DJ u klubu Broad u Parizu i počinjao da gradi svoju karijeru. Od 1988. do 1990. miksovao je haus muziku na radiju Nova. U 2005. njegov singl This World Is Mine zauzeo je vrhove evropskih dance listi. Često ga prati pevač Kris Wilisom. U avgustu 2005. učestvovao je na Creamfields španskom festivalu, a sa izvođačima poput The Chemical Brothers i Karlom Koksom svirao je na spektaklu Sensation White. Pesma Just A Little More Love pojavila se u filmu The Football factory, u kojem je pevana gospel verzija. Za novu 2007. godinu pojavio se na Big Beach Boutique 3, koncertu održanom na plaži u Brajtonu u Velikoj Britaniji, uz Fatboj Slima koji je predvodio događaj.

makonda-tracker