Jednodnevne Exit ulaznice od 12. maja

0
Prodaja jednodnevnih ulaznica za deseti Exit počinje 12. maja. Ulaznice će moći da se kupe u filijalama Erste banke i na Gigstix prodajnim mestima, gde se već prodaju četvorodnevne ulaznice
foto: promo
foto: promo

Jednodnevna ulaznica za četvrtak deveti jul, kada na glavnoj bini nastupaju Arctic Monkeys, Lily Allen, Sub Focus, Caspa i Rusko, košta 3490 dinara. Iste večeri na Dance Areni su čuveni DJ dueti Sasha i John Digweed, Steve Lawler i Lee Burridge, te nemački producent Reebot. Ista je cena i za petak 10. jul, kada na Main Stage izlaze KoRn i Manic Street Preachers, a dva časa posle ponoći nastupaju drum’n’bass velikani Andy C, DJ Marky i Dynamite MC. U petak na Dance Areni eksluzivne back to back setove imaće Richie Hawtin i Dubfire, Heidi i Justin Martin, dok će brazilski producent Gui Borrato nastupiti uživo.

Ulaznica za subotu 11. jula košta 3990 dinara, a spektakl na glavnoj bini te večeri napraviće legende Moby, Kraftwerk, Patti Smith, Grandmaster Flash, te drum’n’bass duo Fabio i Grooverider. Etienne de Crecy će na Dance Areni otkriti nesvakidašnju 3D video kocku, a zajedničke setove uradiće Eric Prydz i Adam Beyer, Steve Angello i Sebastian Ingrosso, kao i mlade zvezde Kissy Sell Out i Alex Metric. Poput subote, 3990 dinara je cena ulaznice i za nedelju 12. jula, kada se na glavnu binu vraćaju The Prodigy, najtraženiji bend prema izboru publike Exit festivala, kao i kultni engleski bend Madness. Još jedna ikona publike, slavni Carl Cox nastupiće sa čikaškim house doajenom Green Velvetom, a u globalno proslavljenoj Exit Dance Areni zajedničke veštine pokazaće još Darren Emerson i Sander Kleinenberg, te Paul Woolford i Yousef.

Jednodnevne ulaznice na festivalskim ulazima biće skuplje, a u narednim danima objaviće se imena brojnih izvođača na Exit binama kao što su Fusion, Explosive, Happynovisad, Suba (World Music), Elektrana, Exit Music...

Četvorodnevne ulaznice i dalje koštaju 5990 dinara u pretprodaji, a njihova puna cena u redovnoj prodaji biće 9990 dinara.

Ulaznice mogu da se kupe u sedam različitih filijala Erste banke u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i Subotici. Pored Erste banke, ulaznice mogu da se kupe u dve Gigstix prodavnice koje se nalaze u beogradskoj koncept radnji Supermarket i u novosadskom tržnom centru Pariski magazin.
Pitanja u vezi sa ulaznicama mogu se slati na tix@gigstix.com.

makonda-tracker