Incognito u subotu nastupaju u Beogradu

0
Jedni od predvodnika esid džez svene, britanska grupa Incognito, nastupiće u subotu, 19. oktobra od 20 časova i 30 minuta, u Domu sindikata, u organizaciji My Way koncertne agencije.
Incognito, promo foto
Incognito, promo foto

Na koncertu u Beogradu ovaj britanski sastav promovisaće najnoviji album Surreal, na kome većinu pesama izvodi trenutni sastav koji nastupa na turnejama. Beogradsku publiku očekuje odličan provod, a na bini će se pojaviti 11 članova benda zajedno sa pevačicama Kejti Hektor i Vanesom Hejns. Incognito su pravi miljenici beogradske publike, jer se na njihovim koncertima uvek uživa u energičnom nastupu i spoju starog i novog zvuka.

Tokom 32 godine svog postojanja objavili su 15 studijskih albuma, 2 albuma sa nastupima uživo, 5 kompilacija, isto toliko remiksa i 46 singlova. Uspon  benda Incognito počinje 1991. godine kada su za izdavačku kuću Talkin’Loud objavili hit singl Always there, a zatim i album Inside life, a internacionalnu slavu donosi im naredni album Tribes, Vibes & Scribes sa obradom pesme Stivija Vondera Don't You Worry 'Bout a Thing. Na taj način Incognito postaje glavno ime i sinonim acid jazz pravca u muzici.

makonda-tracker