Legende beogradskog evergrina

0
Neke od najvećih zvezda jugoslovenske i srpske zabavne muzike okupiće se na jedinstvenom i neponovljivom koncertu evergrin melodija Proleće u Beogradu 21. maja u Domu sindikata
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Beograđani će imati izuzetnu priliku da na jednom mestu u toku koncerta Proleće u Beogradu vide i čuju veličine kao što su Lola Novaković, Dušan Jakšić, Ljiljana Petrović, Miki Jevremović, Bisera Veletanlić, Leo Martin, Radmila Karaklajić, Neda Ukraden, Maja Odžakijevska, Dragan Mijalkovski, Neda Pavlović, Zafir Hadžimanov i grupa Lutajuća srca.

Posebno za ovu priliku iz Zagreba stiže Drago Diklić, a iz Slovenije Lado Leskovar. Program će dodatno uveličati specijalni gost - legenda naše muzike Đorđe Marjanović. Svaki izvođać će izvesti jednu ili dve najprepoznatljivije pesme svoje karijere, u pratnji Revijskog orkestra Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane Srbije Stanislav Binički pod dirigentskom palicom Vojkana Borisavljevića. Voditeljski par su Dunja Figenvald i Mića Orlović, dok je autor scenarija Proleća u Beogradu Gale Janković.

makonda-tracker