Keti Peri nastupa na 2013 MTV EMA u Amsterdamu

0
Dodela 2013 MTV EMA prenosiće se uživo iz amsterdamske dvorane Ziggo dome u nedelju, 10. novembra, u 21.00 a legenda komedije, Vil Ferel, pojaviće se kao specijalni gost.

Keti Peri je prvi potvrđeni izvođač koji će nastupiti na dodeli 2013 MTV EMA, najvećem svetskom muzičkom događaju, i uživo će izvesti njen novi singl Unconditionally. Kao specijalni gost pojaviće se i legenda komedije Vil Ferel, zvezda novog filma Anchorman 2: The Legend Continues: On će izveštavati sa raznih lokacija iz Amsterdama u stilu Rona Burgundyja, lika kojeg tumači u filmu Anchorman.

Dodela 2013 MTV EMA prenosiće se uživo u nedelju 10. novembra, u 21.00 iz dvorane Ziggo Dome u Amsterdamu.

Keti Peri je izjavila:

- Veoma sam uzbuđena zbog povratka na EMA pozornicu! Pripremiću poseban nastup za tu priliku i izvešću potpuno novu pesmu sa albuma PRISM koju želim da podelimo sa fanovima širom sveta 10. novembra.

Trostrukoj dobitnici nagrade EMA, Keti Peri, pozornica dodele EMA nije strana: bila je voditeljka šoua 2008. i 2009. godine, nastupila je 2008. i 2010., a 2011. je bila prezenterka. Njen novi željno iščekivani album PRISM pojaviće se 22. oktobra i na njemu će se naći hit singl Roar, koji je osvojio sve top liste širom sveta i nastavlja da postavlja rekorde.
Voditelj Ron Burgundi (Vil Ferel) doneće svoj urnebesni humor u Amsterdam, javljajući se s različitih poznatih gradskih lokaliteta tokom svečanosti dodele.

Džastin Timberlejk i Maklemor & Rajan Luis vode na spisku nominovanih za 2013 MTV EMA sa po pet nominacija, dok se Lejdi Gaga, Džastin Biber, Majli Sajrus i Robin Tik takmiče za po četiri nagrade. Tejlor Svift, Bruno Mars, Green Day, Thirty Seconds to Mars, Daft Punk, Rudimental, Icona Pop i One Direction imaju po tri nominacije. Izvođači sa po dve nominacije za EMA su Rijana, Keti Peri, Eminem, Džej Zi, Bastille, Imagine Dragons, The Killers, Paramore, Rita Ora, Drejk, Afrodžek, Avicii, Kalvin Haris i Igi Azalea. MTV će naknadno najaviti ostale izvođače i prezentere na dodeli EMA.

MTV EMA je MTV-jeva svetska proslava najvećih muzičkih zvezda koja odaje počast izvođačima sa svih strana sveta i iz svih žanrova i spaja sve muzičke fanove u jedinstvenom iskustvu u nedeljama koji prethode svečanosti dodele. Fanovi mogu da glasaju za sve EMA kategorije, uključujući i Best Adria Act, na stranici www.mtvema.com.

makonda-tracker