Piter Gabrijel snimio novi album

0
Svetska pop legenda, Piter Gabrijel, koji će u Kombank Areni nastupiti petog oktobra, objavio je nov album pod nazivom And I’ll Scratch Yours.
Piter Gabrijel, promo foto
Piter Gabrijel, promo foto

Nov album Pitera Gabrijela pod nazivom And I’ll Scratch Yours objavljen je pre nekoliko dana. Album zaokružuje seriju razmenjivanja pesama u kojoj Gabrijel i drugi izvođači menjaju pesme međusobno.

- Umesto da snimam originalne pesme, pomislio sam da bi bilo mnogo zabavnije napraviti nov projekat u kome umetnici komuniciraju jedni sa drugima i trampe pesme među sobom pod parolom - ti uzmi moju a ja ću tvoju u skladu sa naslovom - Počeškaj moja leđa - I ja ću počeškati tvoja - ističe pevač.

U radu na albumu su učestvovali i Arcade Fire (Games Without Frontiers), Elbow (Mercy Street), Regina Spektor (Blood Of Eden), Dejvid Brn (I don’t Remember), Pol Simon (Biko) i drugi.

Nakon prošlogodišnjeg reizdanja albuma So hvaljenog od publike i kritike, kao i više uspešnih nastupa po Severnoj Americi, Piter Gabrijel spreman je da turneju Back To Front donese i u Evropu. Gabriel će u Kombank Areni, petog oktobra, nastupiti sa originalnom postavkom svog So benda koji čine Toni Levin na basu, gitarista Dejvid Rods, klavijaturista Dejvid Sankjus i bubnjar Manu Keč.

Ulaznice za koncert u Kombank Areni, petog oktobra u prodaji su po cenama od 3500 do 5500  dinara i mogu se naći na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

makonda-tracker