Pogledajte kako je bilo na snimanju novog spota Bojana Marovića

0
Bojan Marović nakon dužeg vremena svoju mnogobrojnu publiku razveseliće novim video spotom za aktualni singl Bit' ćeš moja.
foto: Bojan Stevanović
foto: Bojan Stevanović

Spot se snimao u gradovima Beograd, Kragujevac i Ruma sa dvadeset statista, a celokupna ekipa brojala je preko četrdeset ljudi.

Snimljene su dve verzije spota - jedna osnovna u kojoj je gost bila mlada pevačica iz Beograda Marija Lazić, a druga verzija nosi produkcijski pečat grupe Oxiduality, koja je ujedno napravila house verziju pesme.

Režiju video spota ovoga puta potpisuju Kan i Lingus. Posebnost cele ove priče je saradnja sa dvoje totalno anonimnih ljudi, a sve to izazvalo je mnogobrojna pitanja u celoj regiji.


- Ovoga puta išao sam za nekom svojom intuicijom, kada je u pitanju muzika i video spot, a ne za trendovima, jer ipak trendovi su prolazni, a snimci ostaju večni. Volim da radim sa ljudima koji me inspišu! Uz mene koji potpisujem tekst, i na ovoj pesmi radio je Dušan Alagić koji je zaslužan za aranžman i Svetlana Vukoić koja potpisuje muziku. Verujem da će pesma biti slušana, a video spot gledan, s obzirom da smo nastojali da atmosferu sa snimanja prenesemo u sam spot - izjavio je Bojan povodom snimanja novog video spota.

 

makonda-tracker