Novi singl grupe Elemental

0
Nakon najavnog singla Neustrašivi , kao i direktnog i pomalo šokantnog singla Po mojoj mjeri skinutog sa šestog po redu albuma, U redu je, Elemental su, za kraj letnje sezone, ispunjene koncertima po hrvatskoj obali i regionu, pripremili prigodnu, regea obojen
Elemental, foto: promo
Elemental, foto: promo

U pesmi Prokleta ljubav Elemental slušaoce uvlači u ljubavnu priču, ispričanu iz nešto drugačije perspektive od one na koju smo navikli. Ali, ništa manje ni ne očekujemo od ekipe koja se tokom godina dokazala ne samo kao vrhunski svirači već kao i maštoviti tekstopisci. Ova pesma savršeni je soundtrack za prebiranje po utiscima leta koje su već pomalo iza nas i za prisećanje na neke zagonetne letne ljubavi.

Upravo ovu zagonetnu letnu ljubav u novom video spotu Elementala sjajno su odglumili Erna Rudnički i Matija Kačan, a da bi priča bila što uverljivija potrudio se reditelj Marko Milovac. Direktor fotografije je Ivan Zadro, a za konačni ishod pobrinuo se tim C47 Film produkcije u čemu je ključnu ulogu odigrao montažer Frano Homen.

Ko nije sinoć stigao da pogleda premijeru spota Prokleta ljubav na MTV Adria, to može učiniti sada ovde:

makonda-tracker