Karte za Dejva Klarka još samo danas po ceni od 1000 dinara

0
Iako je ceo kontigent ulaznica po ceni od 1000 dinara već rasprodat, organizatori su rešili da izađu u susret fanovima i još danas ulaznice prodaju po ovoj ceni.
Dejv Klark, foto: Promo
Dejv Klark, foto: Promo

Iako je ceo kontigent ulaznica po ceni od 1.000 dinara za nastup legendarnog tehno barona Dejva Klarka rasprodat,  organizatori će izaći u susret fanovima i još u petak 20. septembra će prodavati karte po ovoj ceni, a od subote će već skočiti na 1.200, dok će na dan žurke na ulazu koštati 1.500 dinara.

Dejv će nastupiti na Heineken Lucky Records partiju 27. septembra na zatvaranju Bašte Sava Centra, a uz neprolaznog Britanca za pultom će biti DJ Speedy, kao Luka Concret i Miroslav Pavlović B2B Aleksandar G.

Sam Dejv Klark je rekao da je prethodna beogradska žurka u KPGT bila jedna od najboljih u njegovoj karijeri, pa se sada s pravom očekuje da u novom gostovanju u prestonici Srbije napravi još bolju atmosferu.

Pretprodaja karata: Bilet Servis, Beogradska Arena, TC Ušće (Info pult), Dom Omladine, Dom Sindikata i knjižare Vulkan i Delfi. Online prodaja i naručivanje preko sajta www.eventim.rs.

makonda-tracker