Selah Sue pozdravlja publiku u Srbiji

0
Selah Sue koja će nastupiti u okviru festivala Vibes 23. septembra u Kombank Areni, dolazi sa svojim bendom od pet članova na dan koncerta u Beograd. Pravo na besplatne ulaznice imaju svi đaci osnovnih i srednjih škola kao i studenti. Besplatne ulaznice se pre
Sue,foto:promo
Sue,foto:promo

Ova mladu nadu svetske muzičke scene, mnogi poistovećuju sa slavnim ženskim imenima kao što su Laurin Hill, Ejmi Vajnhaus, Adel, Dafi predviđaju joj sjajnu karijeru. 

Laurin Pop zvezda Prins bio je očaran njenim glasom tako da je zahtevao da nastupa na njegovim koncertima. Poziv je došao krajnje spontano, nekoliko sati uoči Prinsovog koncerta u Belgiji a poziv je Selah gotovo ostavio bez daha.

- Bilo je neverovatno. Par sati pre koncerta su mi javili da Prins želi da nastupim kao njegova predgrupa. Gledao je moje ranije koncerte i pozvao me u backstage. Pričali smo više od sat vremena. Rekao mi je: Imaćeš stvarno veliku karijeru i sve ostalo, vidim da dišeš muziku tako da nikada nemoj da uzimaš časove. Ovaj savet mi je prijao jer sam ionako bila isuviše lenja da krenem na časove. Ali da, taj susret je bio skroz lud, on je nešto kao otac muzike, bilo je stvarno kul– rekla je Selah.

Za nastup u Beogradu, Selah nije imala posebne zahteve ali je zato obećala odličan provod uz dosta plesa ali i poneku suzu.

- Nikada nisam bila u vašoj zemlji i zaista ne znam šta da očekujem. Uvek uživam kada posećujem neku zemlju po prvi put, to je posebno iskustvo. Daću sve od sebe na sceni kako bih uspostavila odgovarajuću energiju. Neki delovi koncerta će biti duboki i emotivni, drugi veoma sirovi uz mnogo ritma. Publika će pevati, plesati, rasplakaću vašu Arenu, ukratko rečeno -  očekuje vas jedan emotivni put - rekla je Selah nedavno za naše medije

Publici u Srbiji poslala je simpatičan video pozdrav koji možete pogledati na linku ispod:

Pored glavne zvezde Selah Sue, na festivalu Vibes nastupiće i devojka čija pesma Stay Out ovih dana ne silazi sa svih top lista, Nina Nesbitt. Listu izvođača upotpuniće svojom energijom i jedan od najpopularnijih domaćih bendova, SevdahBABY.

Pravo na besplatne ulaznice imaju svi đaci osnovnih i srednjih škola kao i studenti. Besplatne ulaznice se preuzimaju na svim prodajnim mestima CS Eventima uz važeću đačku knjižicu ili Index na uvid. Takođe, uz prethodno podignutu ulaznicu, obavezno je na ulazu u Kombank Arenu, 23. septembra, pokazati važeće đačke ili studentske legitimacije (knjižice, index).

Za sve ostale posetioce, važi jedinstvena cena ulaznica od 1950 dinara ko se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventim kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Organizatori festivala Kombank Arena, Sky Music i TV Pink koji teži da postane tradicionalan, u susret početku školske godine, poklanjaju svim đacima i studentima besplatne ulaznice. 

makonda-tracker