Lady Lee promovisala drugi singl i spot

0
U prelepom ambijentu beogradskog W Sushi bara mlada pevačica Lejdi Li održala je promociju svog drugog singla i spota za pesmu Hudini.
Lejdi Li i Marko Kon, promo foto
Lejdi Li i Marko Kon, promo foto

Kao i singl prvenac, i ova pesma je na engleskom jeziku, u modernom elektro-pop zvuku, jer je cilj Lady Lee proboj na inostrano tržište. A i spot je sniman van Srbije, u dalekom i bogatom Kataru. 

Za potrebe snimanja korišćena su 2 helikoptera, desetočlana ekipa je bila na terenu, snimalo se na 6 različitih lokacija: od ekskluzivnog hotela Ritz Cartlton, preko pustinje i mora. Spot je relaizovan u saradnji sa internacionalnom producentskom kompanijom DTM, a režiser i montažer spota je internacionalno priznata libanska reziserka Lena Saliba, koja je u svojoj 15 godina dugoj karijeri rezirala multimilionske muzičke video spotove i TV reklame za Marlboro, Coca-Colu, Proctor & Gamble The Pearl Qatar, Qatar National Day i mnoge druge.

Nažalost, Lena to veče nije bila u Beogradu, jer nije dobila vizu od srpske ambasade. Atraktivnu Novosađanku podržale su kolege Ana Stanić i Marko Kon.

Ana Stanić je ujedno i autor pesme Hudini (Marko Kon je radio aranžman, prim.aut.) i malo je reći da je bila oduševljena video klipom. Komplimente za pesmu i spot svojoj mlađoj koleginici je uputio i Saša Kovačević, koji je na promociju došao pravo iz studija gde snima novi singl, takodje na engleskom.

Među zvanicama je bila i voditeljka TV Prva Aleksandra Gudelj, koja je plenila svojom lepotom.

Spot možete pogledati na ovom linku:

 

makonda-tracker