Sexy Sushi danas u Gradu

0
KC Grad dosledno svojim sklonostima ka drugačijim, svoju petu sezonu započinje serijom specijalnih događaja. Prvi od njih i to prvi u saradnji sa kolektivom Banda Panda dolazi iz Pariza.
Sexy Sushi, promo foto
Sexy Sushi, promo foto

Za francuski electroclash duo SEXY SUSHI, koji čine Rebeka Vorior i Mič Silver, već godinama važi da imaju jedan od najenergičnijih nastupa kada je reč o elektronskoj muzičkoj sceni. Prvi materijal Défonce Ton Ampli izdaju 2005. godine da bi već prvim hitovima poput DVD, As I Lay Dead i Sex Appeal osvojili srca onih koji su bili na strani muzičara poput Pičiz, I-F, Mis Kitin, Nad Mika... Inače, Mič Silver je široj publici poznatiji kao College, osnivač Valerie kolektiva i čovek koji je pisao muziku za dobro poznati film Drive. Remikse za Sexy Sushi su, između ostalih, radili i Vitalik i Anorak.

Njihov iskren pristup sirovom electroclash zvuku i smisleno pogrdnim tekstovima je do danas ostao netaknut. Novi dupli album Vous N'allez Pas Repartir Les Mains Vides? je ostao dosledan izletima u nedozvoljeno. Ekscentričnom duu se na sceni pridružuje i treći član čija će uloga do samog koncerta ostati misterija.

Pripremite se da se 13. septembra doživite novo iskustvo u Beogradu kada je elektronska muzika u pitanju! Koncert se održava u saradnji Kulturnog centra Grad i Francuskog instituta u Beogradu. Domaću podršku čine DJ kolektivi Banda Panda i Midnight Cowboys.

Karte po pretprodajnoj ceni od 350 RSD mogu se naći u KC Grad. Cena karte na dan nastupa iznosiće 500 RSD.

TAGOVI: KC Grad123
makonda-tracker